Pedicure Salon Corry 
Elk mens is gebaat bij een goede voetverzorging. U wilt immers geen pijn hebben aan uw voeten, Pedicure  Salon Corry  kan u behulpzaam zijn. 


HomeIngegroeide teennagel


Bij een ingegroeide teennagel groeit de nagel in het vel/vlees van de teen. Dit kan aan de binnen en buitenkant van de nagel gebeuren. Wanneer de nagel diep ingroeit is er een grote kans op een ontsteking. Ook zal er weefsel gaan groeien dat er normaal niet groeit en de plek kan dik en rood worden. Wanneer de ontsteking in een verder gevormd stadium heeft bereikt kan er ook pus of soms zelfs bloed uit de aangedane regio van de teen komen.

Een behandeling van de ingegroeide teennagel kan het beste door een pedicure worden gedaan, omdat zij grondig en met specialistische apparatuur de nagel kan behandelen en begeleiden.
De behandeling van een ingegroeide teennagel bestaat naast de standaard pedicure behandeling meestal uit  • HET RECHT AFKNIPPEN VAN DE NAGEL
    BIJVIJLEN VAN DE NAGEL
  • ONTSMETTEN VAN HET WONDJE
  • DE NAGEL BEGELEIDEN DOOR MIDDEL VAN EEN GAASJE OF NAGELBEUGEL*De behandeling van een ingegroeide nagel kan maanden duren, maar in de meeste gevallen bent u na deze tijd dan ook van het probleem af.

 * aan het begeleiden van nagel via nagelbeugels brengen kosten met zich mee zie prijzen nagelbeugels


 


E-mailen
Map
Info